wim en bram naar santiago.reismee.nl

Dag 8 alweer, goed voor 114 km..Ligny - Chaumot

We liggen nog steeds op schema maar het valt niet mee. Best wel veel klimwerk en de temperatuur valt ook niet mee. Vandaag tot 43 graden. Vanmorgen lekker op tijd eruit, het was gewoon fris, 14 graden. Binnen een uur was het ruim 20 graden. We reden weer door een gebied met veel  agrarische producten. Nu vooral luzerne en de eerste druiven. De eerste 20 km was vooral op en neer. Een stempel in de kathedraal van Auxerre. De Joke de Jong van die kerk was met de bloemen bezig en zij bracht me naar de pastorie. Weer gelukt. Gelijk een bakkie en daarna langs een rivier met over de gehele lengte een kanaal erlangs met ik weet niet hoeveel sluisjes. Wordt allen gebruikt voor recreatie vaart. We zagen nog een Hollands echtpaar varen. Die zijn nog wel ff van huis. We hebben zo ongeveer 40 km gefietst en lekker meters gemaakt. Daarna richting Vezelay. Dat zie je al van verre leggen boven op een heuvel. Dus weer klimmen. Nu nog 35 km naar de camping meest klimmen en dat bij zulke temperaturen, je lijkt wel gek. Morgen sluiten we deel 1 van de route af in Nevers en gaan dan beginnen aan deel 2 die loopt tot de Pyreneeën en is goed voor 800 km. Maar we houden de moed erin.


Reacties

Reacties

Ivonne mulder

Succes met fietsen ! Leuk om te lezen

Rene

Niet te snel fietsen....
We willen nog lang jullie verhalen lezen.... neem een rustdag...

Gerda

Ga jullie goed af mannen ondanks de hitte. Succes

Annie v Leeuwen

Jullie zijn wel kanjers helemaal super .petje af

Rene

proost jongens ??
en ga zo door, succes

Esther

Echt de top super bezig mannen ??

Erik en Esther

Jullie gaan als een speer..... Lekker!
Geniet van jullie biertje..
Hartelijke groet,

teun en hen

hoi hoi wat een tempraturen 43 gr
idd jullie lijken wel gek ...
maar anders hebben wij nix te lezen ..
veel drinken dan maar ...
ik zou zeggen toi toi maar weer

Loek en Carmen

Zo te lezen gaat de trip voorspoedig geniet ervan we blijven jullie volgen vanaf morgen van d3 andere kant van de grote plas

Leo

Respect mannen!!! Wat hebben jullie de gang erin. En dat ondanks de hitte en de hellingen. Leuk om de belevenissen zo te lezen. We blijven jullie volgen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!